fyll ut skjema ikon

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

sammenlign ikon

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

velg tilbud ikon

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Gå til Oslo

Eiendomsmegler på Røa

Sammenlign tilbud fra eiendomsmeglere på Røa. Finn beste megler for boligsalget.

Om Røa

Boligstrøket Røa er en del av bydel Vestre Aker, med beliggenhet nord for Ullernåsen og øst for Lysakerelva. Røa befinner seg derfor i den vestlige delen av Oslo, med grense til Bærum kommune. Tidligere var Røa et jordbruksområde, men etter utbyggelse på 1920-tallet og byggingen av Røabanen i 1935, ble området etter hvert etablert som en forstad.

I dag består Røas bebyggelse for det meste av småhus, med rekkehus og boligblokker bygget etter andre verdenskrig. Sentrum av Røa regnes som området rundt krysset mellom Vækerøveien og Griniveien, hvor du finner butikker, postkontor, bank, vinmonopol, apotek og bibliotek. Strøket har også egen kirke og ett av vestkantens to offentlige bibliotek.

Med gode bane- og busslinjer i Røa fremstår området som et knutepunkt med kort avstand til både by og mark. Røa er derfor perfekt for de som ønsker seg både nærhet til skog- og turmuligheter, samt rask tilgang til alle fasiliteter som Oslo sentrum har å by på. Flybussen går også gjennom området.

Finn beste megler

Strøket har lenge vært et ettertraktet boligområde, med sitt tilbakelente og fredelige særpreg. Enten du ønsker verdivurdering eller å selge boligen din, er det avgjørende å finne den eiendomsmegleren som kjenner markedet best og gir deg mest for pengene. Be om tilbud for å sammenligne lokalkjente meglere.

Få tilbud fra meglere på Røa

Les mer

Landsoversikt