fyll ut skjema ikon

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

sammenlign ikon

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

velg tilbud ikon

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Gå til Oslo

Finn en eiendomsmegler på Skøyen

Ikke gå glipp av den beste megleren! Sammenlign tilbud fra eiendomsmeglere på Skøyen. Ta et godt valg og få mest ut av boligsalget.

Om Skøyen

Skøyen er et strøk i bydel Ullern i Oslo, som består av både næringsområder og boligbebyggelse. Fra 1980-tallet til godt inn på 2000-tallet har området gjennomgått en stor forvandling fra gammelt til moderne industriområde, noe som har bidratt til at Skøyen fremstår som et av strøkene på vestkanten som har opplevd sterkest utvikling de siste årene.

I 2016 fantes det omkring 1000-1500 boliger i området, med småhusbebyggelse rundt industriområdene, men Skøyen er fortsatt under betydelig byutvikling og sentrumsdannelse. Området vil mest sannsynlig fortsette å vokse, blant annet grunnet sin svært attraktive beliggenhet, med gangavstand til sentrale deler av Oslo vest, slik som Majorstuen og Frogner. I tillegg er både Skøyenparken og Frognerparken to flotte grøntområder i nærhet til Skøyen.

Området har også et svært godt kollektivtilbud, med busser, trikk og tog som fører deg både nærmere og lenger unna Oslo sentrum. Lokaltogene og bussene stopper på Skøyen med svært høy frekvens, samtidig som flytoget kjører fra Skøyen stasjon til Gardermoen på 32 minutter. Dersom man foretrekker å sykle, er det også sykkelvei fra Skøyen mot Tjuvholmen i øst og mot Fornebu i vest.

Finn rett megler

Skøyen har et attraktiv boligmarked med høye priser, noe som gjør at valget av eiendomsmegler er ekstra viktig. For å finne den beste megleren for deg bør du sammenligne tilbud fra flere meglere som kjenner området. Det gjør du enkelt på Eiendomsmegler.no

Finn beste megler på Skøyen

Les mer

Landsoversikt