fyll ut skjema ikon

1: Hva trenger du hjelp til?

Fyll ut skjemaet. Om du beskriver eiendommen og behovet godt, får du mer relevante tilbud.

sammenlign ikon

2: Sammenlign meglere

Du får tilbud fra flere lokale meglere og kan sammenligne pris og kompetanse.

velg tilbud ikon

3: Velg beste tilbud

Velg den megleren og det tilbudet som passer deg best. Du er ikke forpliktet til å takke ja til noen av tilbudene.

Få tilbud fra meglere!

Gå til Oslo

Finn en eiendomsmegler på Torshov

Ikke gå glipp av den beste megleren! Sammenlign tilbud fra eiendomsmeglere på Torshov. Få mest ut av boligsalget.

Om Torshov

Torshov er et boligstrøk i bydel Sagene, med beliggenhet nord for Günerløkka og øst for Akerselva. Området består av flere grøntområder, med Torshovparken, Torshovdalen, Torshov Kirkepark og Haarklous plass som de lokale parkene.

I dag finnes det flere kaféer og restauranter på Torshov, med flotte uteserveringer på sommeren. Området er også kjent for å ha et godt kulturtilbud, og huser blant annet kulturslottet Soria Moria og Torshovteateret, en av Norges mest profilerte teaterscener.

Torshov har et godt kollektivtilbud, med trikker som passerer gjennom Vogts Gate mellom Kjelsås og sentrum, og flere busser som også passerer gjennom strøket. Bydelene Bjølsen, Sagene og Grünerløkka er alle innen gåavstand. Særlig Günerløkka er kjent for sitt gode utvalg av spisesteder og butikker, samt sitt yrende natteliv.

Finn megler

Torshov fremstår i dag som et rolig, sentralt og attraktivt boligområde i Oslo. Som en del av Sagene bydel ligger kvadratmeterprisen blant de aller høyeste i Oslo.

Enten du eier en gammel fabrikkleilighet med god takhøyde eller en leilighet i et nyere høyhus, finnes det en megler som passer akkurat for deg. Be om tilbud via Eiendomsmegler.no og finn megleren som kan kapre de rette kjøperne til nettopp leiligheten din.

Få tilbud fra meglere på Torshov

Les mer

Laster kart

Landsoversikt