Aktiv Eiendomsmegling

Om Aktiv Eiendomsmegling

Aktiv Eiendomsmegling er et franchisebasert selskap med hovedkontor i Oslo. Selskapet har 60 kontorer fordelt på 14 fylker. Aktiv er heleid av Eika Gruppen AS (tidligere Terra). De siste årene har Aktiv skåret høyest av alle meglerkjedene på kundetilfredshet i målinger gjort av Norsk Kundebarometer.

Aktiv holder i hovedsak til rundt de største byene i Norge, men har også kontorer i mindre byer og tettsteder.

Markedsandel

Aktiv Eiendomsmegling har til dels store markedsandeler i deler av landet, og er samlet sett Norges 4. største eiendomsmeglerkjede.

Jobb hos Aktiv Eiendomsmegling

Aktiv har et eget studentprogram som heter "Aktiv Student". Her kan man som eiendomsmeglerstudent prøve seg i praksis og lære av dyktige og mer erfarne eiendomsmeglere. Deltakelse i dette programmet øker sannsynligheten for å få jobb i Aktiv etter endt utdannelse. Siden Aktiv drives etter franchisemodellen er det også muligheter for å starte sitt eget eiendomsmeglerkontor og bli en del av Aktiv eiendom på den måten.

Historie

Aktiv Eiendomsmegling åpnet sitt første kontor i 1985. Aktiv har vært heleid av Eika Gruppen AS siden 90-tallet og i 2013 slo Terra Eiendom og Aktiv seg sammen under navnet Aktiv Eiendomsmegling.

Tilbud fra flere meglere?

Eiendomsmegler.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste.

Jeg skal selge en bolig Jeg ønsker en verdivurdering Jeg skal leie ut

Landsoversikt

Lukk