Nettbureau illustrasjon

Få flere oppdrag i ditt nedslagsfelt

Ønsker du å få flere oppdrag? Gjennom Eiendomsmegler.no henter vi inn forespørsler fra personer som aktivt er på utkikk etter eiendomsmegler i sitt nærområde, men som ennå ikke har bestemt seg for hvilken megler de ønsker å bruke. Vårt system gir deg muligheten til å få oppdragsforespørsler fra kunder i ditt område basert på hvilke postnumre ditt selskap dekker. Vi sender rykende varme relevante henvendelser til deg på e-post eller som en integrasjon i ditt CRM-system. 

Vi skiller oss fra de generelle anbudstjenestene

Det finnes noen generelle anbudstjenester som gjør det samme som oss. Vi skiller oss fra disse på flere vesentlige punkter. For det første vil vi, som en dedikert portal for personer som er ute etter å finne en eiendomsmegler, treffe personer i kjøpsøyeblikket. De bruker vår tjeneste fordi de aktivt er på utkikk etter meglere, ikke fordi de tilfeldigvis kom over "verdivurdering av bolig" mens de egentlig var inne og skulle innhente tilbud på håndverkstjenester. For det andre vil vi som en dedikert aktør kunne hente inn større volumer enn nettsider som i tillegg fokuserer på mange andre tjenester. 

Interessert i å høre mer?

Ta kontakt med vår markedsavdeling på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Teamet bak Eiendomsmegler.no

Eiendomsmegler.no drives av Nettbureau AS, et norsk selskap spesialisert i markedsføring og konseptutvikling på internett. Vi driver flere tilsvarende sider innen boligsegmentet med fornøyde bedriftskunder, blant annet innen boligalarm og boliglån. Ta kontakt om du ønsker referansekunder.

Fyll ut skjemaet og få uforpliktende tilbud fra flere eiendomsmeglere nær deg

* Kryss av for minst ett av alternativene.
* Navn er nødvendig. * Navn må inneholde minst 2 bokstaver.
* E-post er nødvendig. * E-post er ikke skrevet riktig. * E-postadressen eksisterer ikke.
* Telefonnummer er nødvendig. * Telefonnummeret må bestå av 8 siffer. * Telefonnummeret må bestå av siffer.
* Adresse er nødvendig.

{{poststed}}

* Postnummer er nødvendig. * Postnummeret må bestå av 4 siffer. * Postnummeret må være gyldig.