Krogsveen

Eiendomsmegler Krogsveen er spesialist på eiendomsmegling siden 1975. Krogsveen har 325 ansatte fordelt på 47 meglerkontorer med hovedvekt på Østlandet, samt Stavanger, Bergen og Ålesund.

Gjennom Krogsveens unike BoligsøkerRegister, Norges mest oppdaterte og nøyaktige register over boliginteressenter, gir Krogsveen selgere tilgang til enda flere potensielle kjøpere. 4 av 10 budgivere hos Krogsveen kommer fra BoligsøkerRegisteret. Én ekstra budgiver kan gi store utslag i prisen på en bolig.

Utleie

1. juni 2015 utvidet Krogsveen tilbudet sitt til å også omfatte utleiemegling. Gjennom oppkjøpet av allerede veletablerte Oslo og Akershus Boligutleie (tidligere Selvaag Boligutleie) fikk selskapet en flygende start. Utleiesatsningen starter med Stor-Oslo.

Lynvurdering

I tillegg til tradisjonelle verdivurderinger kan Krogsveen gjøre en såkalt lynvurdering; et raskt og nettbasert alternativ. Dette gjøres på Lynvurdering.no og fungerer ved at brukeren fyller inn all relevant informasjon om boligen som skal vurderes, i tillegg må man laste opp bilder av rommene. En lynvurdering av boligens verdi, foretatt av erfarne eiendomsmeglere, mottas så i løpet av bare én arbeidsdag.

Markedsandel

Krogsveen har mellom 10 % og 30 % markedsandel i områdene de har dekning.

Historie og eierskap

Krogsveen ble etablert i 1975 i Bærum av Gunnar Krogsveen. I perioden 2005-2018 var selskapet eid av Danske Bank, som solgte det videre til den nåværende eieren Pareto i 2018.

Få tilbud fra meglere i Krogsveen

Laster kart

Landsoversikt