Krogsveen

Eiendomsmegler Krogsveen er spesialist på eiendomsmegling siden 1975. Krogsveen har 360 ansatte fordelt på 54 meglerkontorer med hovedvekt på Østlandet, samt Stavanger, Bergen, Ålesund, Kristiansand og Trondheim. I tillegg har vi 4 utleieavdelinger og egen avdeling for næring.

Gjennom Krogsveens unike BoligsøkerRegister, Norges mest oppdaterte og nøyaktige register over boliginteressenter, gir Krogsveen selgere tilgang til enda flere potensielle kjøpere. 4 av 10 budgivere hos Krogsveen kommer fra BoligsøkerRegisteret. Én ekstra budgiver kan gi store utslag i prisen på en bolig.

Utleie

Våre 4 utleieavdelinger finner du på Aker Brygge, Lillestrøm, Løren og Moss.

Nettvurdering

I tillegg til tradisjonelle verdivurderinger kan Krogsveen levere et nettbasert alternativ via krogsveen.no. Her kan du sende oss noen fakta om boligen din og et par bilder, så vil en av våre meglere gi deg en lynrask vurdering på nett. Helt gratis.

Markedsandel

Krogsveen har mellom 10 % og 30 % markedsandel i områdene de har dekning.

Historie og eierskap

Krogsveen ble etablert i 1975 i Bærum av Gunnar Krogsveen. I perioden 2005-2018 var selskapet eid av Danske Bank, som solgte det videre til den nåværende eieren Pareto i 2018.

Få tilbud fra meglere i Krogsveen

Laster kart

Landsoversikt