Landkreditt Eiendom

Landkreditt Eiendom er et meglerforetak med solid kompetanse og lang erfaring innen salg av landbrukseiendommer. I tillegg til eiendomsmegling tilbyr de lån, forsikring og fond gjennom Landkreditt bank.

Kontaktinformasjon

Organisasjonsnummer: 912 641 066
Adresse: Kalnesveien 5, 1712 Grålum
Telefon: 69 10 17 80
Nettside: landkredittbank.no

Allerede valgt Landkreditt Eiendom som megler?
Kontakt kundeservice her.

Landkreditt Eiendom har kontorer i regionene Østlandet, Innlandet, Midt-Norge og Sørvestlandet.

Historie

1. mars 2020 ble Koppang Landbruks- og næringsmegling AS en del av Landkreditt og endret navn til Landkreditt Eiendom AS.

Meglerne i firmaet er spesialister på landbruksmegling. Uansett type landbrukseiendom, med eller uten odel, sørger de for en trygg salgsprosess. De hjelper deg også dersom du ønsker full diskresjon rundt salget.

Kjøperportefølje

Landkreditt Eiendom har sin egen kjøperportefølje. Det vil si at kjøpere kan melde inn hvilken type eiendom de ønsker å kjøpe, og deretter får de varsel fra Landkreditt når eiendommer som dette kommer for salg.

Det gjør det enklere for deg å nå fram til de rette potensielle kundene i det rette øyeblikket.

Eierskap

Daglig leder i Landkreditt Eiendom AS er Pål Ivar Lauritzen. Styrets leder er Ole Laurits Lønnum. Deres røtter er i landbruket, og de er stolte over å være et samvirkeforetak eid av norske bønder.

Formålet deres er å bidra til en bedre økonomi for sine medlemmer og kunder gjennom å tilby gode finansløsninger. Dette formålet står like fjellstøtt nå som ved etableringen av Landkreditt i 1915.

Få tilbud fra meglere i Landkreditt Eiendom

Landsoversikt