Notar

Notar er en privateid og uavhengig eiendomsmegler med 9 meglerkontor, egen oppgjørsavdeling og en effektiv administrasjon med høy kompetanse og lang erfaring fra bransjen. Som boligspesialist med hjerte for boligsalg vil vi levere kvalitet og integritet i vår eiendomsmegling og markedsføring på en måte som er til det beste for kundene.

I arbeidet vårt legger vi stor vekt på å gi gode og realistiske råd gjennom hele prosessen. Vi gir kundene våre en tilpasset og offensiv markedsføring av boligen. Vi har fokus på å holde det vi lover og at boligen blir solgt til høyest mulig pris!

Trygghet uten risiko

Vi har tro på oss selv og vårt produkt derfor gir vi alle kundene våre en unik salgsgaranti. Hvis boligen ikke blir solgt til en pris du aksepterer, kan du når som helst trekke deg fra salget helt kostnadsfritt. Vi står på til du er fornøyd! Du kan selv bestemme når du ønsker å selge, og vi mener da at du har de beste forutsetningene for at salgsprosessen skal bli så bra som mulig.

Integritet

- Det er viktig for oss å gi uavhengige og realistiske råd under hele salg og kjøpsprosessen. Som bankuavhengig er det eiendomsmeglerne som styrer hvordan vi skal skape en best mulig tjeneste for kunden.

Boligspesialist

- Vi er overbeviste om at den beste eiendomsmegleren er den som spesialiserer seg.

Derfor selger vi ikke lån og forsikringer, vi har meget dyktige og erfarne team som er spesialister på salg av bolig.

Våre kjerneverdier

  • Nær
  • Modig
  • Kunnskapsrik
  • Pålitelig

Ekte salgsgaranti – 100 % eiendomsmegling – verdier i fokus

Få tilbud fra meglere i Notar

Laster kart

Landsoversikt