Home Eiendomsmegler logo

Home Eiendomsmegler

Home Eiendomsmegler representerer sju meglerkontorer i Oslo, Akershus og Hordaland. Selskapet består av til sammen 39 meglere og 50 ansatte, samt egen oppgjørsavdeling. Som en fleksibel og selvstyrt organisasjon står Home godt rustet til å gi deg som kunde den servicegraden og oppfølgingen du fortjener. Selskapet har erfarne meglerne og et solid salgsapparat.

"Vi ivrer etter å få både selger og kjøper så godt fornøyde, at de anbefaler oss til nye boligselgere og kjøpere. Samtidig er vi veldig opptatt av å få eiendommen din til å skille seg ut fra andre eiendommer på markedet, nettopp for å få solgt din bolig til en høyest mulig pris. Vi brenner for å vise deg hva vi kan om faget vårt og ikke minst at du som kunde er det aller viktigste vi har."

Markedsandel

Home Eiendomsmegler vokser og tar stadig markedsandeler i de byene selskapet har kontorer.

Jobb hos Home Eiendomsmegler

Home Eiendom ser stadig etter nye, dyktige meglere og partnere. Er du interessert i å jobbe hos Home Eiendomsmegler kan du sende søknad og CV til selskapet på hallo@homeeiendom.no

Historie

Home Eiendomsmegler ble startet i 2012 med 4 veldrevne kontorer som var en del av Postbanken Eiendom og har i dag vokst til 7 kontorer i Norge. Våre kontorer har beliggenhet i Oslo, Akershus og Bergen.

Fyll ut skjemaet og få uforpliktende tilbud fra Home Eiendom

* Kryss av for minst ett av alternativene.
* Navn er nødvendig. * Navn må inneholde minst 2 bokstaver.
* E-post er nødvendig. * E-post er ikke skrevet riktig. * E-postadressen eksisterer ikke.
* Telefonnummer er nødvendig. * Telefonnummeret må bestå av 8 siffer. * Telefonnummeret må bestå av siffer.
* Adresse er nødvendig.

{{poststed}}

* Postnummer er nødvendig. * Postnummeret må bestå av 4 siffer. * Postnummeret må være gyldig.