Utleiemegleren

Om Utleiemegleren

Utleiemegleren er markedsledende og har de siste 20 årene rundet 70 000 omsatte leiekontrakter. Med over 10 000 aktive leieforhold har selskapet det aller beste grunnlaget for å sette riktig leiepris og finne de beste leietakerne til hver enkelt bolig.

De har i dag kontorer i Oslo (Majorstuen, Frogner, Grønland og Sinsen), Lysaker, Drammen, Lillestrøm, Stavanger, Bergen og Trondheim. I tillegg bistår Utleiemegleren Pro kunder som har mer enn 10 boliger for utleie.

Norges største utleiemegler består i dag av 130 ansatte som jobber for å gi deg ekspertise i alle ledd. Selskapet har gode forsikringsordninger og en stor forvaltningsavdeling med nødvendig kompetanse.

Utleiemegleren formidler også vaktmester- og håndverkstjenester fra kvalitetssikrede håndverkere.

I tillegg har selskapet en egen juridisk avdeling som bistår deg hvis uhellet er ute. Hos Utleiemegleren får du solid oppfølging gjennom hele leieforholdet og alltid husleie på konto til avtalt tid – selv om leietaker skulle være sent ute med betalingen.

Markedsandel

Utleiemegleren er markedsledende i Norge.

Kundegruppen består av både privatpersoner og bedrifter.

Historie

Utleiemegleren ble etablert i 1995.

Eierskap:

Utleiemegleren Forvaltning AS eies av Jon Olav Halgunset, Geir Nielsen, Rune Kristiansen, Tor Arne Foss og Tor Q. Aaserød.

Tilbud fra flere meglere?

Eiendomsmegler.no er en gratis og uforpliktende anbudstjeneste.

Jeg skal selge en bolig Jeg ønsker en verdivurdering Jeg skal leie ut

Landsoversikt

Lukk